Mutlu İlkokulu

Vizyon: Bilime ve teknolojiye inanan ve bunları kullanan, örnek öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkilaplarina yürekten bagli, ilgi ve yeteneklerinin farkinda olarak öğrenmeyi öğrenebilecek, bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kullanabilen, kendine güvenen ve özgür düşünen ve düşündüğünü ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, iş birliğine ve ekip çalışmalarına yatkın, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini benimsemiş, erdemli, dürüst, ahlaklı ve MUTLU bireyler yetiştirmek.

Başarılar: -

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuz öğretmenleri ilçe merkezinde ikamet ediyor olup, servisle ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://agrimutluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mutlu Köyü No.1 Diyadin/AĞRI

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Mutlu Köyü No:1 Diyadin/AĞRI

Adres - Mutlu Köyü No.1 Diyadin/AĞRI

Ulaşım Ulaşım; ilçe merkezinden yaklaşık 20 km boyunca asfalt, kalan kısmı stabilize olmak üzere karayolu üzerinden sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık: 90 km/İlçe merkezine uzaklık: 25 km